Τελευταία νέα

To Club Agia Anna και η Trekking Hellas φέρνουν την περιπέτεια της φύσης στα που-σου-κου Σεπτεμβρίου & Οκτωβρίου - με μοναδικές τιμές διαμονής, καθημερινές εκδρομές και θεματικές ολοήμερες δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους! 
Στο Club Agia Anna έχει πάντα καλοκαίρι! Δείτε τις μοναδικές μας προσφορές για Αύγουστο & Σεπτέμβριο και ζήστε μοναδικές στιγμές με την ομαδα του Club Agia Anna!Δείτε όλες μας τις προσφορές - εδώ!
Και φέτος, αποχαιρετάμε τον Αύγουστο με την εβδομάδα θεσμό του Club Agia Anna. Οικογένεια Ροβινσώνων!Μαμάδες, μπαμπάδες, παιδιά, ως μία ομάδα, παίρνουμε μέρος στη μεγαλύτερη περιπέτεια του καλοκαιριού και ζούμε μοναδικές στιγμές. Challenge, Τοξοβολία, Κανό, Εκδρομές, Βραδιές στην Παραλία συνθέτουν την απόλυτη οικογενειακή εμπειρία.
Δείτε το αναλύτικο πρόγραμμα δραστηριοτήτων - εδώ
Το kids festival συνεχίζεται και τον Αύγουστο με καθημερινές παραστάσεις για τους μικρούς μας φίλους.
Θεατρικές παραστάσεις, θεατρικά παιχνίδια, κουκλοθέατρο και θέατρο σκιών θα κάνουν τις διακοπές στο Club Agia Anna για τους μικρούς μας φίλους ακόμα πιο συναρπαστικές!
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Αυγούστου!
Η καινούρια σεζόν για το Club Agia Anna Summer Resort ξεκινά με χρυσό... ΒΡΑΒΕΙΟ!!! Το Club Agia Anna Summer Resort έλαβε χρυσό βραβείο στα 2015 Tourism Awards, στην κατηγορία "Οικογενειακός τουρισμός", που πραγματοποιήθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής στις 12 Μαρτίου 2015. Σας υποσχόμαστε ότι και φέτος, θα κάνουμε τις καλοκαιρινές διακοπές μια διασκεδαστική υπόθεση γεμάτη χαρά και κέφι για μικρούς και μεγάλους!
Τα παιδιά έως 5 ετών έχουν τον δικό τους χώροΔημιουργήσαμε το ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ: μια πρωτότυπη, απόλυτα ασφαλή και πολύ δημιουργική κατασκευή με παιχνίδια,αποκλειστικά για τους μικρούς επισκέπτες, έως 5 ετών. Με παιχνίδια τοίχου, που ακονίζουν την φαντασία καισε έναν χώρο που οι γονείς μπορούν να απολαμβάνουν τον καφέ τους, το ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ είναι το νέο σημείοπαιχνιδιού και χαράς στο Club Agia Anna. Take a tour :)  
Στην παραλία της Αγίας Άννας, το συγκρότημα «Ακρογιαλιά» και το συγκρότημα «Plage» περιμένουν να φιλοξενήσουν τις πιο θαλασσινές σας διακοπές! Και το καλύτερο; Καθώς βρίσκονται δίπλα στο Club Αγία Άννα, μπορείτε κι εσείς να απολαύσετε – χωρίς επιπλέον χρέωση φυσικά – όλες τις παροχές του club, από τις πισίνες και τις δραστηριότητες, μέχρι τα παιδαγωγικά προγράμματα για παιδιά και τα παιχνίδια, στην παραλία και στα γήπεδά του!