Παιδικές δραστηριότητες

Ελληνικά

Το φετινό, διαφορετικό καλοκαίρι, η ομάδα του Club Agia Anna με γνώμονα την υγεία και την ασφάλεια των μικρών και μεγάλων μας φίλων και ακολουθώντας τις εισηγήσεις των ειδικών, σχεδιάζει δραστηριότητες που ανταποκρίνονται στην πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση.

Το πρόγραμμα μας προσαρμόζεται στις συνθήκες και με τις κατάλληλες αποστάσεις και προφυλάξεις, δημιουργούμε απίθανες εμπειρίες για όλους μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Αποστάσεις ασφαλείας

Ελληνικά

Υπάρχει σχεδιασμός ώστε να διασφαλίζεται η απόσταση ασφαλείας μεταξύ των φιλοξενούμενών μας. Αυτό αφορά τόσο τα τραπεζοκαθίσματα στα εστιατόρια, τις ξαπλώστρες στις πισίνες και στην παραλία αλλά και την τοποθέτηση των διαμενόντων στο χώρο συνολικά.

Κλιματισμός

Ελληνικά

Σε όλα μας τα δωμάτια έχουν προστεθεί ανεμιστήρες οροφής ώστε να περιορισθεί η χρήση των κλιματιστικών συστημάτων. Ταυτόχρονα θα πραγματοποιείται τακτική απολύμανση των κλιματιστικών μονάδων και αλλαγή φίλτρων σωματιδίων από εξειδικευμένα συνεργεία, σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου. Οι χώροι των εστιατορίων έχουν μελετηθεί και προσαρμοστεί έτσι ώστε να διευκολύνεται ο φυσικός αερισμός.

Πιστοποιήσεις προσωπικού

Ελληνικά


Καθώς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια όλων σας ενημερώνουμε ότι όλο το προσωπικό το οποίο θα εργαστεί φέτος στο Club Agia Anna Summer Resort θα διαθέτει τα απαραίτητα πιστοποιητικά υγείας.

Ηλεκτρονική Παραγγελία Γευμάτων

Ελληνικά


Μπορείτε πλέον να περιηγηθείτε ηλεκτρονικά στα μενού των εστιατορίων μας και να επιλέξετε τα γεύματά σας (πρωινό, μεσημεριανό ή δείπνο). Εμείς θα τα παραδώσουμε στο δωμάτιο σας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας!

Quick check in & check out

Ελληνικά

Μπορείτε πλέον να επιλέξετε τη διαδικασία quick check in με χρήση της ταυτότητας και της πιστωτικής σας κάρτας για ακόμη πιο εύκολο check in!

 Μια ημέρα πριν από την αναχώρησή σας υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης του συνολικού σας λογαριασμού και αποστολής του σε εσάς μέσω email, σε μορφή απόδειξης ή τιμολογίου με το συνολικό ποσό ώστε να μην υπάρχει καμία επαφή κατά το check out.

Κοινόχρηστες εγκαταστάσεις

Ελληνικά

Σε όλες τις κοινόχρηστες εγκαταστάσεις υγιεινής έχουν προστεθεί συστήματα με φωτοκύτταρα ή ποδόπληκτρα έτσι ώστε να υπάρχει πραγματικά ανέπαφη λειτουργία. Ταυτόχρονα έχουν τοποθετηθεί αυτόματοι διανομείς αντισηπτικής λοσιόν. Καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας μας θα πραγματοποιείται καθημερινά τακτική απολύμανση των χώρων με συστήματα ατμού υψηλής πίεσης.

Κρατήσεις εξωτερικού

Ελληνικά

Για την προστασία όλων το Club Agia Anna Summer Resort θα υποδεχτεί περιορισμένο αριθμό διαμενόντων στο χώρο έτσι ώστε να διασφαλιστεί διαθέσιμος ελεύθερος χώρος 50τμ ανά φιλοξενούμενο. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση!

 

OUTVENTURE

Ελληνικά

To Club Agia Anna και η Trekking Hellas φέρνουν την περιπέτεια της φύσης στα που-σου-κου Σεπτεμβρίου & Οκτωβρίου - με μοναδικές τιμές διαμονής, καθημερινές εκδρομές και θεματικές ολοήμερες δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους! 

Σελίδες