Διαμονή

Σκηνή για δύο ή ένα εξοπλισμένο Bungalow; Studio, Cabana ή Loft; Ή ίσως ένα εξωτικό Yurt με όλες τις ανέσεις; Πολλοί διαφορετικοί τύποι διαμονής σε πολλές παραλλαγές σας περιμένουν!!!

Θέσεις για σκηνές,
τροχόσπιτα, αυτοκινούμενα

Είτε προτιμάτε να στήσετε σε ένα ήσυχο σημείο στο κάμπινγκ, είτε θέλετε να είστε μέσα στο κέντρο της δράσης, στο Club Αγία Άννα θα βρείτε πολλές άνετες σκιερές θέσεις για σκηνές, αυτοκινούμενα και τροχόσπιτα. Σε πολλά διαφορετικά σημεία του κάμπινγκ για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει, όλες οι οριοθετημένες με περιμετρική φύτευση θέσεις μας έχουν πλούσια σκίαση, δυνατότητα παροχής ρεύματος και εύκολη πρόσβαση για τα μεγάλα σας οχήματα!

Κάντε την κράτησή σας για θέση σκηνών, εδώ!

Yurt

Με καταγωγή από τα βάθη της Ασίας, σύγχρονα υλικά κατασκευής και μοναδικό εξοπλισμό, τα Yurts αποτελούν μια διαφορετική πρόταση διαμονής του Club Αγία Άννα που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού σε Ελλάδα και Ευρώπη! Μεγάλα κυκλικά δωμάτια 45τμ. με δικό τους μπάνιο, τηλεόραση και καθημερινή υπηρεσία καθαριότητας, τα Yurts θα κερδίσουν σίγουρα την προσοχή σας! Μάθετε περισσότερα για τα yurts εδώ, ρωτήστε μας σχετικά με τη διαθεσιμότητα εδώ ή κάνετε απευθείας την κράτηση σας online τώρα

Cabanas

Πλήρως εξοπλισμένες, με ιδιωτική στεγασμένη βεράντα και αυλή ή μπαλκόνι με έπιπλα εξωτερικου χώρου οι Cabanas του Club Αγία Άννα είναι ιδανικές για διακοπές! Δροσερές και σκιερές, για ζευγάρια ή οικογένειες, οι Cabanas μας θα σας κακομάθουν σίγουρα! Διαβάστε περισσότερα για τις cabanas του Club Αγία Άννα εδώ, ρωτήστε μας σχετικά με τη διαθεσιμότητα εδώ ή κάνετε απευθείας την κράτηση σας online τώρα

Bungalows                       Studios                        Ξενώνες       

BUNGALOWS   STUDIOS     KSENWNAS
Δωμάτια camping, για ζευγάρια, οικογένειες ή παρέες: στα Βungalows, τους Ξενώνες και στα Studios του Club Αγία Άννα θα βρείτε τον τύπο διαμονής που σας ταιριάζει για τις ιδανικές καλοκαιρινές διακοπές σας.Δείτε περισσότερα για τα δωμάτιά μας εδώ, δηλώστε ενδιαφέρον για κράτηση ή κάνετε απευθείας την κράτηση σας online τώρα!

On the beach

Plage                              Αkrogialia    

PLAGE   AKROGIALIA
Στην παραλία της Αγίας Άννας, αλλά με ελεύθερη πρόσβαση στις εγκαταστάσεις του Club Agia Anna, τα συγκροτήματα «Ακρογιαλιά» και «Plage» συνδυάζουν όλα τα προτερήματα των παραθαλάσσιων δωματίων με όλες τις παροχές του Club Agia Annna. Γιατί να συμβιβαστείτε λοιπόν; Διαβάστε περισσότερα για τα παραθαλάσσια δωμάτιά μας ή δηλώστε ενδιαφέρον για κράτηση σήμερα κιόλας!