Για οικογένειες

Στο Club Αγία Άννα, οι καλοκαιρινές διακοπές της οικογένειας γίνονται μια διασκεδαστική υπόθεση γεμάτη χαρά και κέφι για μικρούς και για μεγάλους!

Για λίγες μέρες ή για περισσότερες, πουθενά δεν θα περάσετε καλύτερα εσείς και η οικογένειά σας! Πολύ κοντά στη θάλασσα και μέσα στη φύση, στήστε τη σκηνή ή το τροχόσπιτό σας ή επιλέξτε μια οικογενειακή cabana ή ένα studio και χαλαρώστε!

  
Η ομάδα των έμπειρων παιδαγωγών μας, έχει σχεδιάσει δραστηριότητες που θα κρατήσουν τα μικρά σας απασχολημένα και χαρούμενα πολλές ώρες τις ημέρας! Χαλαρώστε λίγο ακόμα... όλα έχουν προβλεφθεί για τις πιο ξεκούραστες διακοπές σας! Με ψυγειάκια και πολυκουζινάκια στα δωμάτια, μίνι μάρκετ, πλυντήρια και πρώτες βοήθειες μέσα στο Club, το βραδινό γάλα των παιδιών και τα σνακς τους, οι αναπόφευκτες ...συνέπειες μιας μέρας γεμάτης δράση και τα μικροατυχήματα, αντιμετωπίζονται στο λεπτό, χωρίς κόπο!

 
Χαλαρώστε ακόμα περισσότερο: με το βραδινό πρόγραμμα προβολών για μικρούς και μεγάλους, τις πισίνες, τα παιχνίδια στις ιδιωτικές αυλές των cabanas και των yurts, τον παιδότοπο και πολλά άλλα, τα παιδιά σας θα περάσουν τις πιο τέλειες καλοκαιρινές τους διακοπές – κι εσείς το ίδιο!