Δραστηριότητες ενηλίκων

Εκδρομές, πάρτι, παιχνίδια, αγώνες: στο Club Αγία Άννα η ειδική μας ομάδα ανιματέρ διοργανώνει καθημερινά το πιο απίθανο πρόγραμμα δραστηριοτήτων ενηλίκων για να μην βαρεθείτε ούτε λεπτό!

Τι θα θέλατε να κάνετε σήμερα; Μήπως ένα συναρπαστικό κυνήγι θησαυρού θα σας κέντριζε το ενδιαφέρον; Ή μήπως θα προτιμούσατε να εξερευνήσετε τα βουνά γύρω από την Αγία Άννα; Ίσως να χαλαρώνατε στην παραλία, παρακολουθώντας έναν αγώνα μπιτς βόλεϊ – αλλά θα κρατηθείτε να μην παίξετε κι εσείς; Τι θα λέγατε για μια δροσιστική ...καρπουζομαχία, έναν αγώνα δρόμου με σακιά, μια σκυταλοδρομία με εμπόδια ή λίγο aqua aerobic στην πισίνα; Μια βόλτα με άλογα; Και για το βράδυ τι σκέφτεστε; Έχουμε full moon πάρτι στην παραλία, karaoke night στο Peachy Peachy  και μια από τις αγαπημένες σας ταινίες προβάλλεται στην γιγαντοοθόνη.

Δεν μπορείτε να αποφασίσετε; Σας καταλαβαίνουμε! Στο Club Αγία Άννα κάθε μέρα είναι τόσο γεμάτη που δεν θα ξέρετε τι να πρωτοκάνετε! Δείτε το πρόγραμμα της εβδομάδας για τις δραστηριότητες ενηλίκων που προετοιμάζει η ομάδα μας στο Club Agia Anna, στην παραλία και στη φύση της βόρειας Εύβοιας και αρχίστε να σκέφτεστε σοβαρά το ενδεχόμενο να κάτσετε δυο – τρεις μέρες ακόμα εδώ: έχετε τόσα πολλά να κάνετε!