Ακρογιαλιά & Plage (On the beach)

Διακοπές με άρωμα θάλασσας και τις παροχές του Club Agia Anna; Φυσικά και γίνεται!

Στην παραλία της Αγίας Άννας, το συγκρότημα «Ακρογιαλιά» και το συγκρότημα «Plage» περιμένουν να φιλοξενήσουν τις πιο θαλασσινές σας διακοπές! Και το καλύτερο; Καθώς βρίσκονται πολύ κοντά στο Club Αγία Άννα, μπορείτε κι εσείς να απολαύσετε, χωρίς επιπλέον χρέωση φυσικά, όλες τις παροχές του club, από τις πισίνες και τις δραστηριότητες, μέχρι τα παιδαγωγικά προγράμματα για παιδιά και τα παιχνίδια, στην παραλία και στα γήπεδά του!  

Συγκρότημα δωματίων "Ακρογιαλιά"
μόλις 50 μέτρα από την παραλία

 

Η «Ακρογιαλιά» βρίσκεται μόλις 50 μέτρα από τη θάλασσα και τα δωμάτιά της έχουν βεράντα με όψη στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. Τα δωμάτια [δείτε την κάτοψη] της «Ακρογιαλιάς» διαθέτουν air condition,TV, WC, douche, πολυκούζινο (χρήση με τα ιδιωτικά σας σκεύη), ψυγείο, βραστήρα και έπιπλα βεράντας (τραπέζι & καρέκλες). 

Συγκρότημα δωματίων "Plage"
μπροστά στην παραλία   

  

Για ακόμη περισσότερη γεύση θάλασσας, επιλέξτε ένα από τα καταλύματα του συγκροτήματος «Plage» [δείτε την κάτοψη]: για δύο,τρία ή και τέσσερα άτομα, τα 7 καταλύματα βρίσκονται κυριολεκτικά πάνω στο κύμα και είναι εξοπλισμένα με ό,τι χρειάζεστε για τέλειες διακοπές: ψυγείο, βραστήρα, πολυκουζινάκι (χρήση με τα ιδιωτικά σας σκεύη), ντουλάπα, air-condition, τηλεόραση, φυσικά μπάνιο με ντους! 

Τα καταλύματα "Plage" & "Akrogialia" βρίσκονται εκτός του Club Agia Anna σε απόσταση 2km.
Δείτε το χάρτη:

Club Agia Anna- Ακρογιαλιά

Club Agia Anna- Plage 


Στην ιστοσελίδα www.plageonthebeach.gr θα βρείτε όλες τις πληροφορίες και φωτογραφίες των δωματίων της "Plage".