Στην περιοχή

Από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας είναι η Βόρεια Εύβοια και είναι γεμάτη μοναδικά μέρη για καλό φαγητό και διασκέδαση μέχρι το πρωί.

Η περιοχή είναι φημισμένη για τα θαλασσινά, από τους ντόπιους ψαράδες. Στη Λίμνη Ευβοίας θα δοκιμάσετε εξαιρετικούς ψαρομεζέδες πλάι στο κύμα στο ''Φύκι'', ενώ για τους λάτρεις της κρεατοφαγίας υπάρχει το πάντα κατάμεστο ''Πικάντικο''. Ύστερα, κατευθυνθείτε προς το τέλος του παραλιακού δρόμου, για διασκέδαση με θέα στη θάλασσα και φόντο τα φώτα της πόλης!


Στις Ροβιές επισκεφτείτε την ''Ταβέρνα της κυρίας Λίτσας'' για σπιτικές σπεσιαλιτέ και θαλασσινούς μεζέδες.
Πιο κοντά στα μέρη μας, στην παραλία της Αγίας Άννας θα φάτε φρέσκο ψάρι και θαλασσινά στο ''Γλάρο'', θα απολαύσετε παραδοσιακές γεύσεις μπροστά στην θάλασσα στο πιο όμορφο σημείο της παραλίας στο Meze, ενώ φοβερό ενδιαφέρον παρουσιάζει το Exedra lounge με θέα τα αστέρια και μουσική που σας ταξιδεύει. Συνεχίστε το βράδυ σας με ένα cocktail στο Αsado bar δίπλα στην πισίνα.

Για όσους επιθυμούν την απόλυτη χαλάρωση...σας περιμένει το life Spa στο ξενοδοχείο THALATTA SEASIDE HOTEL  στην παραλία της Αγίας Άννας