ΦΕΤΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ 19€ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ!

Ελληνικά

Αυτό το καλοκαίρι κάνεις διακοπές μόνο με 19€
στο camping του Club Agia Anna summer resort σε έτοιμη στημένη σκηνή!

* Με πληρη διατροφη πρωινό, μεσημεριανό & βραδινό
* Παιδαγωγικά προγράμματα με ελεύθερη συμμετοχή όλων των παιδιων
* Ελεύθερη είσοδο στο summer festival του Club Agia Anna summer resort
* Χρήση όλων των εγκαταστάσεων του χώρου

 

Δείτε την προσφορά μας

POLIS// LIVE ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.08.2015

Ελληνικά

 Οι Polis σχηματίστηκαν τoν χειμώνα του 2011 στην Αθήνα από τον Μπάμπη Νικολάτο (ακουστική κιθάρα, τραγούδι) και τον Βασίλη Γεροδήμο (ηλεκτρική κιθάρα, τραγούδι).Η μουσική των Polis χαρακτηρίζεται ως pop-rock με ελληνικό στίχο όσον αφορά τις δικές τους συνθέσεις, καθώς επίσης και το ρεπερτόριό τους στα live το οποίο περιλαμβάνει κομμάτια από πολλά είδη, κυρίως όμως pop-rock ύφους…


https://www.facebook.com/Polis.gr 

https://www.youtube.com/user/Polisbandgr

VANILA SWING // LIVE ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 04.08.2015

Ελληνικά

Οι VaniLa swing ανανεωμένοι και ακόμη πιο δυνατοί, υπόσχονται ένα άκρως χορευτικό live με πολύ κέφι και όρεξη! Οι VANILA SWING δημιουργήθηκαν το 2011 στην Αθήνα,ύστερα από αρκετές αλλαγές στα μέλη τους και πολλές μουσικές αναζητήσεις, κατέληξαν στην σημερινή τους σύσταση και μουσική κατεύθυνση.Αυτό που κάποιος θ'ακούσει απ τους V.S είναι μια μίξη από rock n roll ,rockabilly του '50 και λίγο swing του 40', εμπλουτισμένα από τον σημερινό ήχο διατηρώντας ταυτόχρονα την vintage αισθητική.

HASTA BANANA // LIVE ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.07.2015

Ελληνικά

Το όνομα HASTA BANANA (άστα μπανάνα) είναι παράφραση της Ισπανικής φράσης ‘’Hasta Mañana’’ (άστα μανιάνα), που σημαίνει, ‘’Μέχρι Αυριο’’.

Πρωτοακούστηκε σαν όνομα στο Λονδίνο το 1988, όταν ιδρύθηκε από τον Κάρολο Κακαρά και ξεκίνησε τις εμφανίσεις του σαν latin συγκρότημα. 

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ // LIVE ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 28.07.2015

Ελληνικά

Οι "Ένα Βήμα Μπροστά" δημιουργήθηκαν το Σεπτέμβριο του 2001 από τους Άγι Αγγελομάτη, Κωνσταντίνο Πολυχρονίου και Νίκο Φάρφα.

Χαρακτηριστικό των "Ένα Βήμα Μπροστά" είναι ότι η μουσική τους, δεν πωλείται στα καταστήματα.
Αντ' αυτού μπορεί κανείς να την αποκτήσει εύκολα και εντελώς δωρεάν από την προσωπική τους σελίδα www.1bm.gr ή σε μορφή CD σε κάποια από τις συναυλίες τους.

ΤΟ ΚΤΕΛ ΠΑΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ CLUB AGIA ANNA

Ελληνικά

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ

ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣ CLUB ΑGIA ΑΝΝΑ SUMMER RESORT
ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 06:45 ΚΑΙ 11:00

ΑΠΟ CLUB ΑGIA ΑΝΝΑ SUMMER RESORT ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 12:15 ΚΑΙ 16:45
ΚΥΡΙΑΚΗ 14:00 ΚΑΙ 16:45


Την ευθύνη για την τήρηση των δρομολογιών φέρει το ΚΤΕΛ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΦΗΣ // LIVE TO ΣΑΒΒΑΤΟ 24.07.2015

Ελληνικά

Ο Χρήστος Λούφης γεννημένος το 1985 στη καρδιά του ηπειρώτικου, πολυφωνικού τραγουδιού, αποκτάει τα πρώτα του μουσικά ερεθίσματα ακούγοντας τον πατέρα του να παίζει με κλαρίνο παραδοσιακά τραγούδια.
Σε ηλικία 10 ετών πέφτει στα χέρια του ένα αυτοσχέδιο μαντολίνο κι αρχίζει να πειραματίζεται. Τα μουσικά του ακούσματα πολλά: Χατζιδάκις, Θεοδωράκης, Γλυκερία, Βιτάλη, Αλεξίου, Παπάζογλου, Θ. Παπακωνσταντίνου, Μάλαμας, Περίδης, Πυξ-Λαξ, Τρύπες, Διάφανα Κρίνα, Ξύλινα Σπαθιά αλλά και Πετρολούκας-Χαλκιάς, Κυρίτσης, Κιτσάκης.

Σελίδες