ΦΕΤΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ 24€ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ!

Ελληνικά

Αυτό το καλοκαίρι κάνεις διακοπές μόνο με 24€
στο camping του Club Agia Anna summer resort σε έτοιμη στημένη σκηνή!

* Με πληρη διατροφη πρωινό, μεσημεριανό & βραδινό
* Παιδαγωγικά προγράμματα με ελεύθερη συμμετοχή όλων των παιδιων
* Ελεύθερη είσοδο στο summer festival του Club Agia Anna summer resort
* Χρήση όλων των εγκαταστάσεων του χώρου

 

Δείτε την προσφορά μας

BALKANLAIKA// LIVE ΤΗΝ TΡΙΤΗ 18.08.2015

Ελληνικά

Οι Balkanlaika σας βάζουν σε έθνικ ρυθμούς και πάνε μια βόλτα στα Βαλκάνια για να δώσουν ένα μίγμα από εκρηκτικά ακούσματα και διαφορετικές μουσικές παραδόσεις. Οι Balkanlaika είναι ένα πενταμελές σχήμα που δημιουργήθηκε από την αγάπη για τις λαϊκές μουσικές του κόσμου. Όπως φανερώνει το όνομά τους, το πρόγραμμά τους αποτελείται από βαλκανικές, ethnic και ελληνικές μουσικές διασκευασμένες σύμφωνα με τη δική τους σύγχρονη αισθητική, σε ένα πρόγραμμα κεφάτο και διασκεδαστικό το οποίο έχει ως απότερο στόχο το ανέβασμα του κόσμου σε πάσης φύσεως έπιπλα.

BANDALLUSIA// LIVE ΤΗΝ KYΡIAKH 16.08.2015

Ελληνικά

Ένα συγκρότημα που ξεκίνησε να υπάρχει με αυτήν την ονομασία το 2011. Αποτελούμενο αρχικά από τρία άτομα, η δραστηριότητα του σχήματος λάβαινε χώρο κυρίως στο δρόμο τα καλοκαίρια κι όταν πια ο καιρός δεν το επέτρεπε, ξεκινούσαν οι εμφανίσεις σε μαγαζιά και μουσικές σκηνές. Μέσα σε δυο χρόνια, το τρίο μεγάλωσε σταδιακά, εξελίχθηκε και κατέληξε να είναι ένα πολυμελές συγκρότημα, με κύριο ύφος, πλέον, το Έντεχνο, το Παραδοσιακό και το Ρεμπέτικο τραγούδι, χωρίς να λείπουν βέβαια και η Rock, η Reggae και άλλες μουσικές διασκευασμένες στο χαρακτήρα της μπάντας.

POLIS// LIVE ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.08.2015

Ελληνικά

 Οι Polis σχηματίστηκαν τoν χειμώνα του 2011 στην Αθήνα από τον Μπάμπη Νικολάτο (ακουστική κιθάρα, τραγούδι) και τον Βασίλη Γεροδήμο (ηλεκτρική κιθάρα, τραγούδι).Η μουσική των Polis χαρακτηρίζεται ως pop-rock με ελληνικό στίχο όσον αφορά τις δικές τους συνθέσεις, καθώς επίσης και το ρεπερτόριό τους στα live το οποίο περιλαμβάνει κομμάτια από πολλά είδη, κυρίως όμως pop-rock ύφους…


https://www.facebook.com/Polis.gr 

https://www.youtube.com/user/Polisbandgr

VANILA SWING // LIVE ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 04.08.2015

Ελληνικά

Οι VaniLa swing ανανεωμένοι και ακόμη πιο δυνατοί, υπόσχονται ένα άκρως χορευτικό live με πολύ κέφι και όρεξη! Οι VANILA SWING δημιουργήθηκαν το 2011 στην Αθήνα,ύστερα από αρκετές αλλαγές στα μέλη τους και πολλές μουσικές αναζητήσεις, κατέληξαν στην σημερινή τους σύσταση και μουσική κατεύθυνση.Αυτό που κάποιος θ'ακούσει απ τους V.S είναι μια μίξη από rock n roll ,rockabilly του '50 και λίγο swing του 40', εμπλουτισμένα από τον σημερινό ήχο διατηρώντας ταυτόχρονα την vintage αισθητική.

HASTA BANANA // LIVE ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.07.2015

Ελληνικά

Το όνομα HASTA BANANA (άστα μπανάνα) είναι παράφραση της Ισπανικής φράσης ‘’Hasta Mañana’’ (άστα μανιάνα), που σημαίνει, ‘’Μέχρι Αυριο’’.

Πρωτοακούστηκε σαν όνομα στο Λονδίνο το 1988, όταν ιδρύθηκε από τον Κάρολο Κακαρά και ξεκίνησε τις εμφανίσεις του σαν latin συγκρότημα. 

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ // LIVE ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 28.07.2015

Ελληνικά

Οι "Ένα Βήμα Μπροστά" δημιουργήθηκαν το Σεπτέμβριο του 2001 από τους Άγι Αγγελομάτη, Κωνσταντίνο Πολυχρονίου και Νίκο Φάρφα.

Χαρακτηριστικό των "Ένα Βήμα Μπροστά" είναι ότι η μουσική τους, δεν πωλείται στα καταστήματα.
Αντ' αυτού μπορεί κανείς να την αποκτήσει εύκολα και εντελώς δωρεάν από την προσωπική τους σελίδα www.1bm.gr ή σε μορφή CD σε κάποια από τις συναυλίες τους.

ΤΟ ΚΤΕΛ ΠΑΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ CLUB AGIA ANNA

Ελληνικά

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ

ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣ CLUB ΑGIA ΑΝΝΑ SUMMER RESORT
ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 06:45 ΚΑΙ 11:00

ΑΠΟ CLUB ΑGIA ΑΝΝΑ SUMMER RESORT ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 12:15 ΚΑΙ 16:45
ΚΥΡΙΑΚΗ 14:00 ΚΑΙ 16:45


Την ευθύνη για την τήρηση των δρομολογιών φέρει το ΚΤΕΛ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ

Σελίδες