Κανονισμός χώρου

Εσωτερικός κανονισμός χώρου

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Εγκατάσταση

Τοποθετήστε την σκηνή σας στον χώρο που σας έχουν υποδείξει από την υποδοχή.

Εάν χρειαστεί να αλλάξετε θέση, μην το κάνετε με δική σας πρωτοβουλία, πρέπει πρώτα να ενημερωθεί η υποδοχή. Δεν επιτρέπεται το στήσιμο των σκηνών κατά τις ώρες κοινής ησυχίας.  Απαγορεύεται η στάθμευση των αυτοκινήτων στον χώρο των σκηνών.

Ώρες κοινής ησυχίας

Σεβαστείτε τις ώρες κοινής ησυχίας, οι οποίες είναι από τις 14:30 έως τις 17:00 και από τις 00:30 έως τις 07:30. Φροντίστε έτσι ώστε η ένταση του ήχου του ραδιοφώνου ή της τηλεόρασης σας να μην ενοχλεί τους γείτονές σας. Μη δημιουργείτε έντονους θορύβους με τα τροχοφόρα την ώρα που οι υπόλοιποι παραθεριστές ξεκουράζονται. Κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος τα παιδιά σας μπορούν να συνεχίσουν το παιχνίδι τους στον χώρο της παιδικής χαράς. Εάν επιθυμείτε να συνεχίσετε τη διασκέδαση σας μετά τις 00:30, ελάτε στον χώρο του bar ή του club.

Επισκέπτες

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων η είσοδος στο χώρο και η χρήση των εγκαταστάσεων αφορά μόνο τους διαμένοντες του χώρου.  Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε επισκέπτες χωρίς κράτηση.

Ανήλικοι

Δεν επιτρέπεται η διαμονή ανηλίκων στο χώρο χωρίς το γονεά ή τον κηδεμόνα.

Ασφάλεια

Δεν φέρουμε καμιά ευθύνη για κανενός είδους κλοπής, ατύχημα, απώλεια ή καταστροφή προσωπικών αντικειμένων που μπορεί να συμβεί, καθώς και για καταστροφές λόγω καιρικών φυσικών φαινομένων. Ο χώρος του Club Agia Anna φυλάσσεται κατά τη διάρκεια της νύχτας από τον αρμόδιο φύλακα.

Πόσιμο νερό

Υπάρχουν ψύκτες κατά μήκος του Club Agia Anna με πόσιμο νερό. Εμφιαλωμένο νερό μπορείτε να προμηθευτείτε από το mini-market και τα bars του χώρου.

Ρεύμα

Εάν επιθυμείτε να έχετε στον χώρο της σκηνής σας ηλεκτρικό ρεύμα, ζητήστε το από την υποδοχή. Οι παροχές μας μπορούν να υποστηρίξουν μόνο μικροσυσκευές συνολικής ισχύος έως 700 watt. Απαγορεύεται η παροχή ρεύματος σε συσκευές που δεν έχουν γείωση και σε μεγάλες συσκευές (ψυγείο, κουζινάκι, ηλ. ψησταριά, air condition κλπ). Ο αρμόδιος ηλεκτρολόγος έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την παροχή ρεύματος για οποιαδήποτε συσκευή της οποίας η ηλεκτρική εγκατάσταση δεν είναι κατάλληλη. Μόνο ο αρμόδιος ηλεκτρολόγος είναι εξουσιοδοτημένος για την επισκευή οποιαδήποτε βλάβης. Φόρτιση ηλεκτρικών συσκευών: Στον χώρο των μαγειρείων υπάρχουν πρίζες για τον σκοπό αυτό. Μπορείτε να φορτίσετε τις συσκευές σας εκεί με προσωπική επίβλεψη. 

Διαμονή

Σεβαστείτε τις ώρες κοινής ησυχίας, τους γείτονες σας και το περιβάλλον. Μην πετάτε ποτέ τα αποτσίγαρά σας κάτω, βρισκόμαστε μέσα στο δάσος και η παραμικρή αμέλεια μπορεί να προκαλέσει τεράστια ζημιά. Σε καμιά περίπτωση μην ανάβετε φωτιά έξω από την σκηνή, το τροχόσπιτο και τον οποιοδήποτε άλλο χώρο του Club Agia Anna ή την παραλία. Χρησιμοποιήστε τα BBQs του Club Agia Anna από τις 11:00 έως τις 23:00.

Καθαριότητα και υγιεινή

Κατά τη διάρκεια της παραμονής σας, διατηρείστε τους κοινόχρηστους χώρους και την παραλία καθαρή. Πετάτε τα σκουπίδια σας ΜΟΝΟ στους κάδους απορριμμάτων. Μη ρίχνετε χαρτιά ή άλλα αντικείμενα μέσα στις τουαλέτες, σίγουρα θα βουλώσουν με κίνδυνο να δημιουργηθεί πρόβλημα για όλους μας. Για το πλύσιμο των ρούχων και των οικιακών σκευών υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για το καθένα ξεχωριστά. Οδηγηθείτε μέσω των ενδείξεων που αναγράφουν την ορθή χρήση του κάθε χώρου. Για το άδειασμα και το πλύσιμο της χημικής τουαλέτας υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος με την ένδειξη <<CΗ- ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ WC>>. Δεν επιτρέπεται το πλύσιμο των αυτοκινήτων ή τροχόσπιτων στους χώρους του Club Agia Anna. Για λόγους υγιεινής και για να διατηρήσουμε ζωντανή τη βλάστηση μη ρίχνετε βρώμικα νερά στα δέντρα.

Κυκλοφορία

Όταν κινείστε με το αυτοκίνητο μέσα στο Club Agia Anna μην υπερβαίνετε τα 10ΚΜ/Η. Τα παιδιά βρίσκουν την ευκαιρία εντός του χώρου να τρέξουν, να παίξουν και να χαρούν την φύση, γι’ αυτό δώστε μεγάλη προσοχή στους ελιγμούς σας. Η πύλη για τα τροχοφόρα είναι κλειστή από τις 00:30 έως τις 07:30. Έχετε πάντα τοποθετημένη την κάρτα εισόδου σε σημείο εμφανές από την υποδοχή κατά την είσοδό σας στο Club Agia Anna. 

Χρήση πισίνας

Θα πρέπει να τηρείτε με αυστηρότητα τους περιορισμούς για την χρήση της πισίνας.

  • Δεν επιτρέπονται οι βουτιές και τα επικίνδυνα παιχνίδια στον χώρο γύρω απ’ αυτή.
  • Δεν επιτρέπονται τα φουσκωτά στρώματα και τα παιχνίδια με μπάλα.
  • Το κολύμπι επιτρέπεται μόνο τις ώρες λειτουργίας 10:00-20:00.
  • Πριν κολυμπήσετε, ξεπλυθείτε στα ντους.
  • Φροντίζετε τα παιδιά να κολυμπούν πάντα στην παιδική πισίνα.
  • Συμβουλευτείτε τον ναυαγοσώστη για οτιδήποτε άλλο σχετικά με την χρήση της πισίνας.                                                                                                                                                                                                                                  

Κατοικίδια ζώα

Κατοικίδια επιτρέπονται μόνο σε συγκεκριμένες θέσεις σκηνών, στα δωμάτια Yurt και στα δωμάτια της Ακρογιαλιάς έως και τις 27/07/2023 και από τις 27/08/2023 και έπειτα με τις εξής προυποθέσεις:

  • Οποιοδήποτε κατοικίδιο πρέπει απαραιτήτως να φέρει και όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά υγείας.
  • Να είναι μονίμως δεμένο στο συγκεκριμένο χώρο που έχει υποδειχθεί από την υποδοχή.
  • Να μην κυκλοφορεί στους κοινόχρηστους χώρους των εγκαταστάσεων όπως για παράδειγμα σε πισίνες και εστιατόρια. (Μπορεί να κυκλοφορήσει μόνο στο χώρο της πλατείας, συνοδευόμενο από τον ιδιοκτήτη του, με λουράκι).
  • Να μη γαυγίζει και ενοχλεί τους υπόλοιπους διαμένοντες.


Αναχώρηση

Η ώρα αναχώρησης από τα δωμάτια είναι στις 11:00. Η ώρα αναχώρησης από την θέση σκηνής, τροχόσπιτου ή τροχοσκηνής είναι στις 12:00.

Φεύγοντας αφήστε τον χώρο καθαρό.

Μην ξεχνάτε ότι μετά από σας θα φιλοξενηθούν κι άλλοι στον ίδιο χώρο. Περάστε να πάρετε από την υποδοχή την ταυτότητά σας ή το διαβατήριό σας. Γράψτε μας τις εντυπώσεις σας ή τις παρατηρήσεις σας στο ειδικό έντυπο που θα βρείτε στην υποδοχή. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αναχωρήσετε νωρίτερα από το άνοιγμα της υποδοχής (08:00) ενημερώστε την υποδοχή από το προηγούμενο βράδυ και ρυθμίστε οποιαδήποτε εκκρεμότητα.