Υurt

Τα Yurt μας θα μεταμορφώσουν τις καλοκαιρινές σας διακοπές σε μια εξωτική εμπειρία βγαλμένη από παραμύθι!

Με σχεδιασμό που βασίζεται στις νομαδικές γιούρτες των Μογγόλων, τα Υurt σήμερα κατασκευάζονται από υλικά τελευταίας τεχνολογίας και εξοπλίζονται με όλες τις σύγχρονες ανέσεις: Στα 45 τ.μ. τους τα Υurt μπορούν να φιλοξενήσουν ως 5 άτομα, καθώς είναι εξοπλισμένα με ένα διπλό κρεβάτι και καναπέδες που μετατρέπονται σε κρεβάτια. Έχουν ακόμη διαφανές τμήμα οροφής από plexiglass για να κοιμάστε κάτω από τ’ αστέρια ! 

 Κι ακόμα τα Υurt έχουν ιδιωτική αυλή με έπιπλα κήπου, θέση πάρκινγκ κοντά στο κατάλυμα, air condition, ψυγείο, LCD τηλεόραση, καθημερινές υπηρεσίες housekeeping και δικό τους μπάνιο με είδη προσωπικής υγιεινής – η απόλυτη πολυτέλεια στη φύση !

 Κι αν θέλετε ακόμη περισσότερο χώρο, το Βig Υurt είναι εδώ: ένα δωμάτιο 90 τ.μ., με διαχωριστικά μεταξύ των περιοχών ύπνου και καθιστικού! Το Βig Yurt έχει ένα διπλό και δύο μονά κρεβάτια, δύο καναπέδες, και φυσικά καθημερινές υπηρεσίες housekeeping, air condition, ψυγείο, τηλεόραση LCD, και μπάνιο με είδη προσωπικής υγιεινής. Ακόμα έχει θέση πάρκινγκ μπροστά στο κατάλυμα και ιδιωτική περιφραγμένη αυλή με έπιπλα κήπου για ακόμα περισσότερη χαλάρωση για σας και την οικογένειά σας!

Δείτε την κάτοψη των yurt και του big yurt ή συμπληρώστε τώρα την φόρμα ενδιαφέροντος ή κάντε κράτηση άμεσα εδώ και ζήστε την πολυτέλεια της απόλυτης άνεσης κάτω από τ’ αστέρια!