Παιδότοποι

Για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού παιδότοποι περιμένουν τους μικρούς μας φίλους στο Club Αγία Άννα!

Ανάμεσα στα σκιερά πεύκα, με τα τζιτζίκια να παίζουν την χαρούμενη καλοκαιρινή τους μουσική, τσουλήθρες, κούνιες, τραμπάλες, και πύργοι για σκαρφάλωμα μεταμορφώνονται στο πιο διασκεδαστικό σκηνικό για διακοπές γεμάτες παιχνίδι!

Και στο κέντρο της δράσης, το μαγεμένο κάστρο του Club Αγία Άννα: μια γερή, σύγχρονη κατασκευή που γίνεται το ορμητήριο κι η αφετηρία για τις πιο απίθανες περιπέτειες: κυνήγι θησαυρού, εξερευνήσεις στη φύση, αστείες σκυταλοδρομίες, πρωτότυπους διαγωνισμούς, αγώνες και πολλά ακόμη, σχεδιασμένα από τους παιχνιδο-ειδικούς μας, την σούπερ ομάδα μας που σχεδιάζει όλο το χρόνο μοναδικές δραστηριότητες για παιδιά κάθε ηλικίας και έχει ένα μόνο στόχο: την απόλυτη διασκέδαση!

Και καθώς όλα τα παιχνίδια μας εξωτερικών χώρων είναι πάνω σε γρασίδι ή άμμο, σύγχρονης κατασκευής, φτιαγμένα από γερά, ασφαλή υλικά και συντηρημένα προσεκτικά, όσο τα μικρά σας διασκεδάζουν με την καρδιά τους, η δική σας καρδιά παραμένει ήσυχη!

 

Και για μια ακόμα έξτρα δόση παιχνιδιού, παιχνίδια εξωτερικού χώρου περιμένουν τους μικρούς ένοικους των cabanas καθώς στις ιδιωτικές αυλές των καταλυμάτων αυτών υπάρχουν ακόμα περισσότερα παιχνίδια!