Για μεγάαααααλες διακοπές

Στο Club Αγία Άννα μπορείτε να μείνετε όσο θέλετε: με πολλές εγκαταστάσεις στη διάθεσή σας για όλες σας τις ανάγκες για μακροχρόνια διαμονή το Club Αγία Άννα θα γίνει σίγουρα το δικό σας εξοχικό, για να περάσετε ένα υπέροχο καλοκαίρι χωρίς να σας λείψει τίποτα!

Ρωτήστε μας για τις ειδικές τιμές για θέσεις μόνιμων τροχόσπιτων  για μακροχρόνια διαμονή και απολαύστε ένα ανέμελο καλοκαίρι: στο club θα βρείτε επίσης μεγάλους καταψύκτες, ψυγεία και μαγειρεία για να οργανώσετε όλα τα γεύματά σας, και πλυντήρια, και σκάφες για πλύσιμο στο πλυντήριο ή στο χέρι.

Κι ακόμα, η κοντινή απόσταση του Club από όλες τις μεγάλες πόλεις και παροχή ασύρματου ίντερνετ σε όλες τις κοινόχρηστες περιοχές και στα περισσότερα δωμάτια σημαίνει ότι μπορείτε να κρατήσετε επαφή με την δουλειά σας αλλά και να συνεχίσετε να εργάζεστε, αν χρειαστεί, από απόσταση – και μάλιστα δίπλα στη θάλασσα, ανάμεσα στα πεύκα! Και τέλος, το πλούσιο παιδικό μας πρόγραμμα όλες τις ώρες της ημέρας σημαίνει ότι και εσείς θα εργαστείτε ανενόχλητοι και ότι τα μικρά σας θα περάσουν ένα τέλειο καλοκαίρι!